Welkom bij SpeqS   PDF  Print  Email 

Scope
SpeqS biedt organisaties de mogelijkheid om serieus werk te maken van het realiseren van eenduidigheid, samenhang en transparantie. Daarin hoeft een organisatie zich voor wat betreft de mate van volledigheid waarin die uitdagingen worden aangepakt, geen enkele beperking op te leggen: de hele scope van klein beginnen tot ultiem 'alles' kan met SpeqS worden ingevuld.

Wat is SpeqS ?
SpeqS bestaat uit een Taal en een Tool. De Taal biedt de mogelijkheid een organisatie in al zijn aspecten en in alle versies te specificeren. Het Tool faciliteert niet alleen het toepassen van de Taal maar tevens het raadplegen en in de praktijk toepassen van hetgeen middels de Taal wordt gespecificeerd.

De Taal wordt al enkele jaren succesvol toegepast. Van het Tool wordt op dit moment een volledig nieuw opgezette versie, uitgebreid getest.
Aanvullend worden op zowel Taal als Tool aansluitende, ondersteunende diensten geboden om u zo snel en soepel mogelijk de voordelen van het gebruik van SpeqS te laten ervaren.
(omdat we een kleine organisatie zijn, hebben we onze tijd en geld gestoken in deze ontwikkeling, nog niet in een ronkende website)

Disruptive ?
SpeqS heeft de potentie om op drie fronten disruptive te zijn:

  1. unstructured data (documenten uit bijvoorbeeld tekstverwerker, presentatie, diagramming, mail, social media) zijn vrijwel uitsluitend op Vorm gericht maar bieden geen ondersteuning voor de Inhoud. Zowel aantal als noodzaak van dit type documenten worden spectaculair verminderd zodra er een organisatie-kennisbank ontstaat waarin eerdere keuzes en oplossingen eenduidig en in samenhang worden vastgelegd en als referentie beschikbaar zijn.  
  2. structured data (softwaresystemen en -pakketten met elk hun eigen bestanden / databases): doordat een Kennisbank met SpeqS niet alleen het vastleggen en raadplegen van normen faciliteert maar tevens de operationele ondersteuning biedt voor het toepassen van die normen en bovendien de mogelijkheid biedt flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden en inzichten, neemt het belang van rigide eiland-oplossingen sterk af. 
  3. veel adviseurs en specialisten ontlenen nu in veel organisaties hun bestaansrecht aan het ontbreken van (afdoende) eenduidigheid, samenhang en transparantie. Met SpeqS moeten zij hun bestaansrecht op een andere manier gaan aantonen.

Uw game changer ?
Inhoudelijk kan SpeqS zich ook voor uw organisatie en voor uzelf als game-changer manifesteren. Dit kan zijn op het gebied van de kwaliteit van gemaakte keuzes, een integrale ondersteuning van werkzaamheden, een ondubbelzinnige transparantie en de effectiviteit van onderlinge samenwerking (ook met partijen in uw omgeving).

Voldoende geprikkeld ?
Neem contact op voor een op uw organisatie afgestemde demo !
Die kan desgewenst ook on line worden verzorgd.


RIGHTBOX
   
 
Voeg toe aan Favorieten
Stel in als Startpagina

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Login onthouden
Wachtwoord vergeten?


Welkom

All rights reserved hMTK